fbpx

Usatîi va candida la funcția de consilier municipal la Bălți

Liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a făcut anunțul că intenționează să își depună candidatura pentru funcția de consilier în cadrul Primăriei municipiului Bălți, iar dacă va fi ales, va activa în această funcție până la alegerile prezidențiale din 2024, intenționând să participe la ele. Anunțul a fost făcut ieri, 8 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi a menționat că dorește să devină consilier municipal pentru a sprijini schimbările necesare în oraș, în ciuda faptului că nu intenționează să se întoarcă la funcția de primar.

„Înțeleg că am obligația morală față de bălțeni să aduc totul în ordine, înțeleg că în cazul participării mele la alegeri în calitate de candidat pentru fotoliul de primar va fi câștig din primul tur și înțeleg că prin delegarea unui candidat din partea partidului nostru, în Bălți, cel mai probabil, poate fi și al doilea tur”, a spus acesta.

Renato Usatîi a anunțat că va candida pentru funcția de consilier municipal în cadrul partidului său și că, în cazul în care nu va reuși să câștige alegerile prezidențiale din 2024, va rămâne membru al senatului.

Articole asemănătoare

Back to top button