fbpx

Un moldovean a câștigat aproape un milion de lei la pariuri sportive. Ce va face cu banii

Un moldovean a câștigat aproape 1 milion de lei la pariuri sportive. Informația despre câștigul formidabil a fost anunțată de către portalul de pariuri sportive din Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Amatorul de sport devenit practic milionar preferă să nu-i fie divulgată identitatea. Se știe doar că este din Chișinău, e mare amator de fotbal, iar pariul a fost făcut la începutul lunii iunie, transmite Bani.md.

Microbistul a dat lovitura cu un pariu live de 3996 de lei pe un tichet în care a adunat 5 meciuri din Campionatul Spaniei și 2 meciuri din Campionatul Italiei.

„Am analizat cum au jucat echipele în prima repriză și am făcut pronosticurile mele. 6 meciuri au derulat exact conform planului, dar partida dintre Espanyol și Almeria mi-a dat mari emoții. Eu am mizat pe faptul că meciul se va încheia la egalitate. A fost marcat un gol deodată după ce s-a început a două repriză, apoi încă unul și tot așa…. A fost o nebunie totală. Golul decisiv s-a marcat din penalty în ultimele 3 minute ale meciului. Jocul s-a încheiat cu scorul de 3:3”, îl citează portalul specializat pe pariorul norocos.

Câștigul bărbatului s-a ridicat la 999 930,3 lei. Amatorul de fotbal spune că a decis deja și ce va face cu acești bani. Pariorul intenționează să cumpere un automobil și să meargă în vacanță cu familia într-o țară din Europa.

Articole asemănătoare

Back to top button