fbpx

ultima oră | Un bărbat bolnav de COVID-19 s-a stins din viață. De ce boli mai suferea?

Un alt deces a fost înregistrat în Moldova, în cazul unui pacient infectat cu virusul COVID-19. Informația a fost comunicată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) acum câteva minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba de un bărbat de 60 ani, originar din municipiul Chișinău, care fusese internat în stare gravă la Spitalul Clinic Republican, pe 11 mai curent. El mai suferea de diabet zaharat de tip doi, obezitate de gradul I și bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Totodată, MSMPS a făcut precizări cu referire la medicul chirurg de la Bălți. Acesta avea vârstă de 55 ani și fusese internat la Institutul de Medicină Urgentă pe 26 aprilie, fiind transferat de la SCM Bălți.

„De-a lungul activității medicale, Igor Dorogoi a contribuit la salvarea a sute de vieți, dând dovadă de dedicație și profesionalism. Sincere condoleanţe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut”, au transmis reprezentanții.

Așadar, până acum, în Moldova s-au înregistrat 213 decese în cazul oamenilor bolnavi de COVID-19.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Aveți grijă de sănătatea voastră!

Articole asemănătoare

Back to top button