fbpx

ultima oră | PAS și-a anunțat candidatul pentru alegerile din Chișinău

Deputatul Lilian Carp este desemnat candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lilian Carp promite că va aborda cu hotărâre problema ambuteiajelor, a drumurilor pline de gropi și a curților prost amenajate sau neglijate de actuala conducere, pentru a oferi „un nou suflu” orașului.

„În următoarele zile, voi începe negocierile și dezbaterile publice cu mai mulți reprezentanți din societatea civilă, dar, în primul rând, dezbaterile publice pe viitorul program electoral al mun. Chișinău. Este important să înțeleagă toată lumea că orașul Chișinău nu este al unei persoane sau al unui partid. Trebuie să înțelegem că orașul se confruntă cu probleme reale care trebuie rezolvate, iar Chișinăul are nevoie de un nou suflu în dezvoltarea sa”, a declarat Lilian Carp.

Lilian Carp a devenit deputat în Parlamentul Republicii Moldova din noiembrie 2014. Este vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și președinte al Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică. A fost profesor la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport și consilier al primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă.

Până la 9 decembrie 2014, a făcut parte și din Consiliul de Administrare al S.A. Apă-Canal, însă a fost exclus, împreună cu alți trei consilieri municipali.

A mai deținut funcțiile de președinte al Federației de Polo pe Apă din Republica Moldova și consilier în Consiliul Raional Strășeni.

Lilian Carp a fost membru al Partidului Liberal după care a devenit deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate.

Alegerile locale următoare din Chișinău vor avea loc în toamna acestui an.

Articole asemănătoare

Back to top button