fbpx

Țările de origine ale celor 176 de persoane care se aflau la bordul avionului prăbușit la Teheran

Ministerul Afacerilor Externe din Ucraina a anunțat cu puțin timp în urmă țările de origine ale celor 176 de persoane aflate la bordul avionului prăbușit în această dimineață la Teheran.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit datelor oficiale oferite de instituție, 82 de pasageri erau originari din Iran, 63 – din Canada, 10 – din Suedia, patru – din Afganistan, câte trei din Germania și Regatul Unit și doi – din Ucraina. Cei nouă membri ai echipajului aeronavei erau, de asemenea, cetățeni ucraineni.

Reamintim că un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prăbuşit miercuri la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului şi a fost cuprins de flăcări. Nici o persoană nu a supraviețuit.

Citiți și: foto | Imagini cutremurătoare de la locul prăbușirii avionului ucrainean în Iran. Salvatorii caută rămășițe umane pe un teritoriu de aproximativ două hectare

A fost exclusă versiunea unui atac terorist sau coliziunea cu o rachetă. Care ar fi cauza prăbușirii avionului ucrainean în Iran?

Își așteptau apropiații la aeroport, dar au aflat de la jurnaliști că avionul s-a prăbușit. Drama prin care au trecut rudele celor care au decedat în Iran

Articole asemănătoare

Back to top button