fbpx

Studenții de la Oxford, obligați să arate că nu și-au pus „copiuțe” pentru examen pe pereți. Mulți dintre ei s-au revoltat

Studenții de la Facultatea de Limbi Clasice a Universității Oxford sunt revoltați de faptul că, înainte de examen, vor fi obligați să demonstreze că nu și-au pregătit „copiuțe” pe pereți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Studenții urmează să susțină examenele de sesiune din camerele de cămin, măsura fiind dispusă în contextul pandemiei. În timpul testării însă, va fi activată o cameră video prin care se va monitoriza ca studenții să nu copieze. Verificarea video a încăperii se va face înaintea testului, astfel încât să se vadă dacă studentul este singur sau dacă are notițe.

Tinerii au considerat această măsură abuzivă și au catalogat-o ca fiind o încălcare a vieții private. Aceștia au protestat în fața administrației, scrie TIME.

„Ca student provenind dintr-un mediu defavorizat, este extrem de inconfortabil și jenant să știu că profesorii mei vor avea o imagine asupra circumstanțelor mele personale de acasă – care sunt atipice cu cele ale unui student obișnuit de la Oxford obișnuit”, a relatat un student.

Articole asemănătoare

Back to top button