fbpx

Starea lui Aleksei Navalnîi se îmbunătățește. „Poate vorbi și își amintește ce i s-a întâmplat”

Starea de sănătate a opozantului rus Aleksei Navalnîi se îmbunătățește. Acesta poate deja vorbi și își amintește ce i s-a întâmplat. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Navalnîi este îngrijit în continuare la Spitalul Charite, după ce a fost otrăvit cu agentul neurotoxic din clasa Noviciok.

Potrivit unui site de investigații jurnalistice din Germania, faptul că cel mai aprig critic al Kremlinului își recapătă memoria ar putea reprezenta un pericol pentru cei care au organizat otrăvirea. Navalnîi și-ar putea aminti detalii dinaintea leșinului.

Amintim că Germania a cerut explicații Rusiei cu privire la acest incident, însă Moscova a negat cu înverșunare că ar avea ceva de a face.

În acelaşi timp, premierul italian Giuseppe Conte a declarat joi că preşedintele rus Vladimir Putin i-a spus că va crea o comisie pentru a investiga otrăvirea lui Navalnîi, scrie Reuters.

„Preşedintele Putin mi-a oferit asigurări că Rusia intenţionează să clarifice ce s-a întâmplat şi mi-a spus că va crea o comisie de anchetă şi că este pregătit să colaboreze cu autorităţile germane”, a spus Conte într-un interviu pentru ziarul Il Foglio.

Articole asemănătoare

Back to top button