fbpx

Seria evenimentelor ARTICO din luna mai. Cum poți participa

ARTICO continuă seria de evenimente pentru luna mai, oferind oportunități pentru dezvoltare personală și explorare culturală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fanii de cinema vor găsi o experiență de neuitat în cadrul evenimentului „Movie’n ARTICO”. Pe 11 mai 2024, de la ora 16:00, te invităm să te alături proiecției filmului „Murder Mystery 2”, o comedie polițistă plină de răsturnări de situație și umor inteligent. Evenimentul va fi găzduit offline, la Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr. 169. După proiecție, te așteaptă discuții pasionante și dezbateri pe tema intrigilor. Pentru mai multe detalii și înregistrare, accesează link-ul.

Dacă te pasionează arta de a dezbate, atunci nu trebuie să ratezi Clubul de Dezbateri „Artico Debates”! Indiferent dacă ești un veteran al dezbaterilor sau abia începi această experiență, te invităm să-ți dezvolți capacitățile într-un mediu activ și motivant. Evenimentul va avea loc pe 18 mai 2024, începând cu ora 14:00, la CRCT ARTICO, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 169. Prin participarea la aceste sesiuni lunare, vei învăța cum să-ți construiești argumentele, să fii persuasiv și să te exprimi în mod clar și convingător. Pentru a te înscrie, completează formularul disponibil aici.

Pentru cei interesați de oportunitățile oferite de programul Erasmus +, ARTICO organizează un eveniment special pe 18 mai 2024, începând cu ora 16:00, la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr. 169, mun. Chișinău. Coordonatorul proiectului Erasmus+, Loran Zmuncilă, va oferi informații valoroase despre procesul de aplicare și participare în proiectele Erasmus +. Pentru a participa, completează formularul.

Pasionații de limbi străine sunt invitați să exploreze fascinanta lume a japonezei! ARTICO organizează un curs de japoneză în data de 19 mai 2024, începând cu ora 13:00, la adresa mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr. 169. Cursul va fi susținut în limba română – japoneză și va fi coordonat de voluntarul nostru dedicat, Loran Zmuncilă. Pentru a te înscrie, accesează formularul de înscriere.

În plus, Clubul Voluntarilor Artico revine cu o nouă ediție a podcastului „In the talk”. De data aceasta, invitatul special va fi Bigot Jules, o persoană pasionată de voluntariat și călătorii, care îți va împărtăși experiențele sale fascinante. Evenimentul va avea loc în data de 30 mai, adresa Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 169, 2064 Chișinău, așa că stai pe fază!

Articole asemănătoare

Back to top button