fbpx

sondaj | Unii moldoveni încă mai cred că virusul COVID-19 este un mit și că vaccinarea ar avea scopuri dubioase

COVID-19 este un mit; a fost creat într-un laborator american sau chinez; iar vaccinarea are scopuri ascunse. Acestea sunt opiniile unor moldoveni, care au participat la un sondaj de opinie realizat la comanda Comunității WatchDog.MD.

Așadar, fiecare al treilea moldovean încă mai crede că noul coronavirus este un fals, 27,8% dintre respondenți consideră că acesta a fost creat într-un laborator american și dus de militari în China, pe când 38,6 % spun că de fapt ar fi fost creat într-un laborator chinez.

Rezultatele aceluiași sondaj arată că peste 42% dintre persoanele chestionate cred că virusul a fost creat de Bill Gates pentru a impune vaccinarea, astfel urmând să controleze oamenii. De asemenea, peste 43% cred că vaccinarea contra virusului presupune introducerea unor cipuri, prin intermediul cărora populația ar urma să fie controlată de Guvernul Mondial.

Totodată, 33,5% dintre moldoveni spun că nu au nevoie de tratament contra noului coronavirus, pentru că totul e minciună, iar 55% consideră că noul coronavirus nu este mai periculos decât o gripă obișnuită.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-17 octombrie curent, fiind contactate telefonic 1001 persoane. Marja de eroare este de 3,1%.

Articole asemănătoare

Back to top button