fbpx

Scene rupte din filmele de groază: Au omorât în bătăi un bărbat și l-au îngropat în pădure la Căușeni

Trei bărbați de 24, 29 și 30 de ani, locuitori ai satului Tocuz din raionul Căușeni au fost reținuți, fiind suspectați de săvârșirea unui omor intenționat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La 23 noiembrie polițiștii din Căușeni au fost sesizați de o femeie precum că soțul său de 32 de ani, de aproximativ o lună și jumătate a plecat de acasă și până la moment nu a revenit.

În urma măsurilor speciale de investigație oamenii legii au stabilit preliminar că în luna septembrie, pe o stradă din localitate, victima ar fi fost bătută cu pumnii și picioarele de un grup de persoane, iar ca urmare a survenit decesul persoanei la fața locului. Apoi, bănuiții ar fi îngropat cadavrul într-o pădure din localitate.

În urma acțiunilor de urmărire penală suspecții au fost identificați și reținuți.

În cadrul audierilor unul dintre bănuiți a colaborat cu organele de anchetă și i-a însoțit pe polițiști în pădure unde le-a arătat locul în care a fost îngropat cadavrul victimei.

Bărbații au fost reținuți pentru 72 de ore. Conform legislației în vigoare, dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Articole asemănătoare

Back to top button