fbpx

Reacția socialiștilor după ce comuniștii l-au numit pe Dodon „prostituată politică”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a venit pe 7 octombrie cu o reacție în care „își exprimă nedumerirea față de atacul public al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) asupra socialiștilor și a lui Igor Dodon” anunțând că va fi „inițiată o ședință a Blocului, la care vor cere explicațiile de rigoare”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este dezonorant să lovești în spate un partener cu care te-ai aliat și ai ajuns în Parlament”.

Reacția Socialiștilor vine după ce Partidul Comuniștilor a publicat pe 6 octombrie pe site-ul oficial al PCRM un articol în care critică dur declarațiile socialiștilor, în special, ale lui Igor Dodon care recent la postul de televiziune „Primul în Moldova” a spus că datorită lui, Vladimir Voronin este acum în Parlament.

Dragostea lui Dodon față de putere poate concura doar cu dragostea lui față de bani… Dragostea față de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o prostituată politică, care cutreiera toate paturile parlamentare – de la Sandu, la Filip și Șor”, se arată în articolul publicat pe pagina PCRM.

La final, comuniștii spun că ei sunt acei care i-au luat pe socialiști în bloc și datorită lor, lumea i-a votat.

În același timp, PSRM a mai menționat astăzi că socialiștii vor iniția o ședință a Blocului, la care vor cere explicațiile de rigoare.

„Până atunci, PSRM se va abține de la comentarii și presupuneri despre adevăratele motive ce stau în spatele acestui atac.”

Amintim că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a fost creat înainte de alegerile parlamentare anticipate din 2021. În urma scrutinului, formațiunea a adunat 398.675 de voturi, 27,15% și are 32 de mandate în Parlament.

Articole asemănătoare

Back to top button