fbpx

Reacția PAS la conflictul dintre Popșoi și Novac: „Comportamentul de raket nu este demn de statutul unui deputat”

După ce aseară, în pauza emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, deputații Grigore Novac și Mihai Popșoi și-au tras palme, PAS a venit cu o reacție. Formațiunea anunță că îndeamnă toți actorii politici la calm și la dezbatere civilizată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Partidul condamnă violența și dezbaterea agresivă și îl acuză pe Novac de un comportament violent și bădărănesc. Într-un comunicat emis de PAS se menționează că socialistul ar fi sărit la bătaie la Mihai Popșoi.

„Comportamentul de raket al lui Grigore Novac nu este demn de statutul unui deputat din forul legislativ suprem al statului. Din nefericire, în același mod ei conduc și țara, mitocănește și fără respect”, transmite PAS.

Precizăm că, ieri, cei doi politicieni au avut un conflict după ce Mihai Popșoi a declarat că Novac ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a obține unele terenuri. În această dimineață, Popșoi a venit cu o declarație în urma conflictului. El a scris pe pagina sa de Facebook că va continua să îl critice pe colegul său din Legislativ, dar și pe alți presupuși corupți și hoți.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button