fbpx

Prima declarație a lui Mihai Popșoi după altercația de aseară: „Mereu spun lucrurilor pe nume, de asta doamna Greceanîi îmi închide microfonul”

Mihai Popșoi a făcut prima declarație după conflictul de aseară cu socialistul Grigore Novac. Deputatul a scris pe pagina sa de Facebook că mereu spune lucrurilor pe nume, iar acesta ar fi motivul pentru care Zinaida Greceanîi i-ar închide microfonul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Popșoi a mai menționat că regretă faptul că i-a răspuns colegului său din Legislativ cu aceeași monedă. Totodată, el a mai menționat că va continua să îl critice atât pe Novac, cât și pe alți presupuși corupți și să relateze despre eventuale hoții.

„Mereu spun lucrurilor pe nume. De asta doamna Greceanîi îmi închide microfonul, Dodon m-a dat în judecată, iar Novac a sărit la bătaie, însă nimic nu mă va opri să demasc hoția și corupția. Totuși, regret că i-am răspuns cu aceeași monedă. Cred ca oamenii merită să vadă discuții civilizate despre problemele societății. Voi continua să-l critic pe Grigore Novac și alți corupți, chiar dacă vor continua să sară la bătaie. Vă asigur, însă, că nu voi mai reacționa ca și ei”, a scris Mihai Popșoi, atașând captura unei știri care ar confirma acuzațiile pe care i le-a adus aseară deputatului PSRM.

Precizăm că, ieri, Popșoi și Novac și-au împărțit palme în pauza emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. Conflictul ar fi izbucnit după ce deputatul PAS l-a acuzat pe socialist că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a obține unele terenuri.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button