fbpx

Reacția lui Andrian Candu după plecările din Pro Moldova: „S-ar putea să mai pierdem colegi”

După ce trei deputați au anunțat că părăsesc Pro Moldova. Andrian Candu declară că formațiunea pe care o conduce este „a oamenilor liberi”. Potrivit lui, pe parcursul edificării partidului, acesta ar mai putea pierde și alți membri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candu precizează că Pro Moldova este un partid tânăr, iar oamenii sunt liberi să vină în echipă, asumându-și riscuri, dar și să plece atunci când nu se mai regăsesc în cadrul formațiunii.

„În procesul de edificare s-ar putea să mai pierdem colegi, însă, cu siguranță, vom lega noi prietenii și membri loiali ideilor pe care le promovăm. Am luat act de decizia colegilor, sperăm că se vor regăsi în noua formulă așa cum și-au dorit. Poziția noastră rămâne cea dintotdeauna – Dodon trebuie să plece”, susține Candu.

Precizăm că, grupul Pro Moldova s-a format după ce mai mulți deputați democrați, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit Partidul Democrat. Astăzi, trei dintre ei, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur au anunțat că părăsesc organizația politică.

Articole asemănătoare

Back to top button