fbpx

„Cu ajutorul lui Plahotniuc” sau „grație voturilor cetățenilor” a ajuns președinte? Reacția echipei lui Dodon la declarația făcută de Candu

După ce, ieri, 3 noiembrie, Andrian Candu declara că Igor Dodon a ajuns președinte datorită lui Plahotniuc, echipa electorală a candidatului reacționează. Contactați de ZUGO, reprezentații echipei lui Dodon afirmă că acesta a obținut mandatul „grație susținerii cetățenilor”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ludmina Muntean, purtătoare de cuvânt a staffului lui Igor Dodon precizează că la scrutinul din 2016 acesta a acumulat 820.000 de voturi. Totodată, potrivit ei, Maia Sandu ar fi o candidată slabă.

„Igor Dodon a devenit președinte grație susținerii cetățenilor. Acum patru ani pentru el au votat 820.000 de persoane. Vă amintim că în 2016, Plahotniuc și Candu cu PDM au susținut-o deschis pe Maia Sandu. Și Candu o susține și acum, fiindcă Maia Sandu e favorita oligarhilor și a interlopilor, deoarece ar fi un președinte slab și ușor de manipulat”, a punctat Munteanu.

Precizăm că, ieri, Candu a spus în cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook că Dodon a luat „kulioace” și că a ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei Partidului Democrat, dar își învinuiește contracandidata că a fost în regim și a lucrat”. Totodată, liderul Pro Moldova a dezvăluit că în pachetele primite de președintele în exercițiu erau bani.

Articole asemănătoare

Back to top button