fbpx

R. Moldova va putea beneficia de granturi din fonduri europene. Care este obiectivul programului

Republica Moldova va putea beneficia de granturi din fonduri europene în cadrul Programului Regiunii Dunărea 2021 – 2027. La ședința Comisiei politică externă și integrare europeană de astăzi, a fost aprobat avizul consultativ de inițiere a negocierilor și aprobarea semnării Acordului de finanțare dintre Republica Moldova, Comisia Europeană și Oficiul Prim-ministrului Ungariei pentru Programul Regiunii Dunărea 2021 – 2027.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, Republica Moldova va putea beneficia de granturile oferite de Comisia Europeană. Programul Regiunii Dunărea 2021 – 2027 are drept obiectiv îmbunătățirea politicilor publice și a cooperării instituționale prin finanțarea proiectelor care vizează competitivitatea, comunitățile verzi, dezvoltarea socială în regiunea Dunării și îmbunătățirea guvernanței cooperării.

În prezent, 14 țări participă la Programul Regiunii Dunărea 2021 – 2027, care pot accesa resurse financiare sub formă de grant în valoare de 215 milioane de euro. Totodată, acordul prevede cofinanțarea activităților prevăzute cu cel puțin 20% din bugetul proiectului care este implementat.

Articole asemănătoare

Back to top button