fbpx

Primăria Chișinău răspunde „speculațiilor”: Lucrările desfășurate sub podul de la Circ nu sunt o eroare

Primăria municipiului Chișinău informează că pe strada Albișoara, intersecție cu bd. Grigore Vieru (sub podul de la Circ), serviciile municipale de profil desfășoară lucrări pe partea carosabilă. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În legătură cu speculațiile apărute în spațiul public, vizavi de intervențiile pe acest sector de stradă, Administrația publică locală Chișinău face următoarele precizări:

Î.M. Regia „Exdrupo” execută lucrări de montare a două conducte cu diametrul de 600 de mm fiecare, pentru evacuarea apelor pluviale din zonă. Totodată, aplicarea stratului de egalizare, pe acest sector de drum, nu reprezintă o eroare de planificare sau o scăpare a muncitorilor pe șantier, ci vine să stabilească cu exactitate maximă unghiul de înclinare la construcția noului tronson de canalizare pluvială”, scriu responsabilii într-un comunicat.

Primăria Chișinău mai amintește că proiectul de renovare a străzii Albișoara prevede, de asemenea, majorarea capacității rețelei de canalizare pluviale, în acest scop fiind montate suplimentar receptoare pentru captarea apelor de ploaie. Potrivit responsabililor, unul dintre obiectivele de bază a reabilitării străzii este de a reduce riscul acumulărilor de ape și inundarea sectorului de drum sub podul de la Circ.

Articole asemănătoare

Back to top button