fbpx

Prim-ministra Maia Sandu susține că a fost invitată de Dmitri Medvedev în Rusia. Ce răspuns a dat oficialului?

Prim-ministra țării noastre susține că a primit o invitație de la omologul său din Federația Rusă, Dmitri Medvedev. O declarație în acest sens Maia Sandu făcut în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebată fiind dacă în agenda sa se regăsește o astfel de vizită oficială, despre care a vorbit și Igor Dodon într-un alt interviu, prim-ministra a răspuns că se mai gândește.

„A fost lansată o invitație. Noi nu am răspuns la această invitație, nu am planificat încă, când o să ajungem să decidem asupra acestui subiect, o să informăm. Avem o agendă foarte plină aici, acasă… Avem așteptări foarte mari și cred că în următoarele două luni o să încerc să stau acasă și să lucrez aici. O să-i rog pe colegii mei miniștri să mai călătorească atunci când va fi absolut necesar”, a declarat Sandu pentru sursa citată.

Amintim că, recent, Maia Sandu a fost într-o vizită la Kiev, unde a avut o întâlnire oficială cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii. În urma unei discuții, cei doi au susținut împreună o conferință de presă.

Articole asemănătoare

Back to top button