fbpx

„Informația este falsă”: Una dintre Federațiile vizate în scandalul sportivilor care ar participa la versiunea rusă a JO respinge acuzațiile MEC

Federația de Judo a Republicii Moldova contrazice informațiile Ministerului Educației și Cercetării și declară că nu a delegat niciun sportiv la competiții BRICS, o versiune rusească a Jocurilor Olimpice organizate în orașul Kazan, Rusia. „Informația este falsă”, precizează Federația.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Federația de Judo a Republicii Moldova declară că este falsă și eronată informația apărută în presă cu privire la faptul că un sportiv al Lotului Național a participat la competițiile BRICS în Rusia.

Federația Națională de Judo nu a delegat și nici într-un caz nu a înregistrat un sportiv al selecționatei naționale la evenimente sportive din Rusia.

Federația de Judo din Republica Moldova deține 4 candidați la Jocurile Olimpice din Paris și împreună cu Lotul Național, continuăm pregătirea cât mai eficientă pentru a ajunge pe Podiumul Olimpic”, se arată în comunicatul Federației.

Articole asemănătoare

Back to top button