fbpx

Portarul echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova a semnat cu Dinamo București

Portarul Naționalei Moldovei, Dorian Railean s-a transferat la echipa Dinamo București. Railean a jucat în prima parte a sezonului 2023/24 la echipa Chindia Târgoviște, în a doua ligă valorică a României. Echipa Dinamo București se află pe poziția a 15, penultima a Superligii din România, cu 16 puncte, după 22 de meciuri. Railean va fi coechipier la Dinamo cu un alt jucător moldovean, Petru Neagu, care a semnat cu „câinii roșii” săptămâna trecută. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Bine ai venit, Dorian Răilean! Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare, transferul definitiv al portarului Dorian Răilean de la Chindia Târgoviște la Dinamo București.

30 de ani, născut la Chișinău și format la Șeriff Tiraspol, Dorian Răilean a fost titularul reprezentativei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naționalei de peste Prut.

16 selecții a adunat Dorian Răilean pentru echipa națională a Moldovei.

14 meciuri a apărat Dorian Răilean pentru Chindia Târgoviște în Liga 2, în acest sezon competițional.

„Dinamo este un club greu de refuzat și sunt mândru că am venit la una dintre cele mai iubite echipe din România. Sper să ne bucurăm la finalul sezonului, alături de suporteri, de un loc în SuperLigă” (Dorian Răilean, dinamo1948.ro), a scris pagina oficială a clubului Dinamo București de pe Facebook.

 

Articole asemănătoare

Back to top button