fbpx

Plahotniuc, despre potențiale coaliții: Discutăm cu toți, nu vom pune condiții, dar nici nu vom accepta condiționalități

Liderul democraților, Vlad Plahotniuc, este de părere că alegerile s-au desfășurat liber și democratic. Potrivit lui, următorul scop prioritar al partidelor care vor accede în Parlament este să asigure o viață mai bună cetățenilor Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unui briefing de presă, Plahotniuc le-a mulțumit cetățenilor care au mers la vot. Democratul a adresat un șir de mulțumiri echipei, dar și partenerilor externi care au monitorizat alegerile din 24 februarie 2019.

„Mulțumesc echipei PD pentru munca asiduă în campanie, unde am putut să vedem că una din cele mai bune caracteristici ale echipei noastre este profesionalismul. Am stabilit împreună că PD va continua proiectele sociale începute și va iniția și altele noi”, a declarat președintele PDM.

Totodată, Vlad Plahotniuc a vorbit și despre formarea unei coaliții de guvernare, care să activeze în beneficiul oamenilor.

„Este devreme să discutam acum despre viitoare formulă politică în care noi vom realiza aceste lucruri, dar va asigur că fiecare mandat primit de PD va lucra pentru cetățeni. Indiferent de diferențele doctrinale dintre partidele care vor fi în Parlament, politicienii din Moldova trebuie să aibă un singur scop – să facă viața oamenilor mai bună.

PD nu este supărat pe nimeni, nu avem politicieni cu care nu acceptam să discutăm, nu vom pune condiții, dar nu vom accepta nici condiționalități. Vrem să lucram pentru țară și să facem tot ce ne-am angajat la întâlnirile cu oamenii”, a subliniat acesta.

Menționăm că rezultatele preliminare de la orele 23:00 arătau că următorul Parlament ar putea fi format din PSRM, PD, Blocul ACUM (PPDA și PAS) și Partidul ȘOR.

Citește și: 

video | Concluziile PL, PSRM, PDM și ale Blocului ACUM, după închiderea secțiilor de votare din Republica Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button