fbpx

PCRM, despre criza politică: Alianța ACUM-PSRM este rezultatul eșecului negocierilor dintre Plahotniuc și Dodon. Soluția – alegeri anticipate

Comuniștii sunt de părere că unica soluție de a ieși din criza politică internă sunt alegerile parlamentare anticipate. Declarația a fost făcută într-un mesaj public al Comitetului Central al PCRM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În declarație se menționează că PCRM urmărește cu îngrijorare agravarea crizei politice din țară, care poate avea „consecințe imprevizibile”. Aceștia mai constată că dorința de răzbunare și frica de demascare au fost factorii care au contribuit la crearea alianței dintre blocul ACUM și PSRM.

„Toată țara a văzut foarte bine că alianța dintre PSRM și blocul ACUM nu a fost un rezultat al politicii consecvente a Partidului Socialiștilor, ci eșecul în negocierile dintre Dodon și Plahotniuc. Dar eșecul acestor negocieri a fost determinat nu doar de condițiile lui Dodon, dar și de indicațiile dure ale partenerilor și finanțatorilor săi externi”, declară comuniștii.

În această situație, PCRM este de părere că soluția pentru depășirea acestei situații „explozive”poate fi doar alegerile parlamentare anticipate.

Articole asemănătoare

Back to top button