fbpx

PAS la Raport: Ce a reușit partidul să facă într-un an de guvernare și care sunt planurile de viitor

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), a prezentat un raport privind acțiunile întreprinse de guvernare în ultimii doi ani. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele PAS, președintele Parlamentului, Igor Grosu: „În fața greutăților ne-am unit. Și a aflat o lume întreagă despre moldoveni. Că suntem un neam ce sare la nevoie și ajută din puținul pe care-l are, ce nu întoarce spatele la vremuri grele. Suntem un neam de europeni care vrea să revină acasă. Vă promit că vom continua să facem lucrurile așa încât moldovenii să trăiască mai bine și să aibă încredere în țara lor”.

R. Moldova a devenit în acest an țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Vicepreședintele PAS, vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi: „Rătăcirea geopolitică a Republicii Moldova a luat sfârșit. Republica Moldova este ancorată ferm în câmpul valoric și geopolitic al Uniunii Europene”.

​Deputatul PAS Dan Perciun: „Pe parcursul acestui an, am făcut tot posibilul ca să trecem mai ușor prin, probabil, cea mai dramatică perioadă a istoriei noastre după anul 1992. Cu un război la graniță, pandemia și o criză globală a prețurilor la gaze, noi nu ne-am abătut de la realizarea programului electoral și putem constata astăzi că, în pofida crizelor, majoritatea angajamentelor au fost onorate”.

Doina Gherman: „Avem încă trei ani înainte în care vom lucra în continuare cu și mai multă dedicație și determinare pentru: egalitate, diversitate, pace, demnitate și respect”.

Prim-vicepreședinta PAS, prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat că în luna august Guvernul va prezenta noi măsuri de susținere a populației și dezvoltare a economiei.

„Sunt proiecte majore pe care le-am început și le vom duce la bun sfârșit. Republica Moldova trebuie să aducă mai multe investiții și să producă mai multe locuri de muncă. Guvernul pe care îl conduc are soluții pentru multe din crizele cu care se confruntă Republica Moldova și va face tot posibilul pentru a atenua o parte din ele”.

În săptămânile care urmează, deputații PAS vor merge din raion în raion și din sat în sat pentru a veni cu raportul PAS în fața oamenilor și pentru a-i asculta.

Articole asemănătoare

Back to top button