fbpx

O femeie a lăsat averea de 2,8 milioane de dolari animalelor sale de companie

Aproape 3 milioane de dolari pentru câini și pisici. Supărată pe copiii ei care nu au venit să o viziteze când era bolnavă, o femeie din China a decis să îi dezmoștenească și să își lase întreaga avere pisicilor și câinilor săi, potrivit South China Morning Post, citat de hotnews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un cabinet veterinar a fost desemnat administrator al moștenirii și va avea grijă de avere și de animalele de companie.

Circa 2,8 milioane de dolari ar urma să moștenească animalele de companie care au fost lângă Liu în momentele în care a avut probleme de sănătate, spre deosebire de copiii săi care nu au avut grijă de ea și nici nu au vizitat-o.

Femeia, care locuiește în Shanghai, a făcut un testament în urmă cu câțiva ani, în care le-a lăsat celor trei copii ai săi bani și proprietăți. Ulterior, acesta a fost schimbat pentru că Liu susține că doar pisicile și câinii săi au fost alături de ea. Liu a insistat ca toți banii să fie folosiți pentru a avea grijă de animalele ei de companie și de orice urmaș al acestora, după ce moare.  Un cabinet veterinar a fost desemnat administrator al moștenirii și va avea grijă de avere și de animalele de companie.

Liu a vrut să lase avuția sa direct pisicilor și câinilor, dar în China nu există un cadru legal pentru a face acest lucru, potrivit lui Chen Kai, un oficial de la sediul Centrului de înregistrare a testamentelor din Beijing. „Cu toate acestea, există alternative pentru a rezolva această problemă”, a declarat Chen.

Femeia a fost avertizată de autoritățile chineze asupra riscurilor de a direcționa banii spre clinica veterinară înainte de a-și scrie testamentul final și să numească o persoană care să se asigure că patrupezii vor fi îngrijiți după moartea sa. Decizia ei a stârnit o discuție aprinsă pe rețelele de socializare privind legăturile de familie și moștenirile.

În decembrie 2023, familia unui bărbat a atacat în instanță testamentul prin care și-a lăsat averea, aproximativ o jumătate de milion de dolari, unei persoane amabile care vindea fructe la o tarabă. Un tribunal din Shanghai a decis că este valid.

Articole asemănătoare

Back to top button