fbpx

Moldovenii se solidarizează cu poporul chinez?! O primărie adună bani pentru a procura măști pe care să le doneze bolnavilor de coronavirus

Primăria din Ungheni a lansat campania „O mască donată = o viață salvată”. Autoritățile locale își propun să ajute astfel chinezii să prevină răspândirea coronavirusului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit autorităților publice locale, în mai multe locuri din municipiu au fost plasate boxe speciale, unde oamenii pot lăsa donații. Administrația orașului precizează că ajutorul a fost solicitat de localitatea Nanchang din China, care este înfrățită cu Ungheniul.

„Primăria face apel către cetățeni, instituțiile publice, sectorul privat și asociativ să se implice pentru a ajuta împreună poporul chinez, care se confruntă cu un virus nemilos ce a secerat deja peste 400 de vieți. Cu doar un leu – atât costă o mască de protecție – se poate salva o viață. Mai mult ca atât, împreună putem stopa răspândirea coronavirusului”, transmit autoritățile.

Menționăm că administrația publică locală nu precizează cât timp va dura campania și nici când vor ajunge măștile la beneficiari.

Articole asemănătoare

Back to top button