fbpx

meteo | Vine, vine primăvara… în februarie. Vezi care sunt prognozele meteorologilor pentru această săptămână

Vremea se va încălzi în această săptămână, soarele va fi darnic și va săruta moldovenii pe obrăjori și năsucuri, iar stropii neastâmpărați de ploaie îi vor vizita. Până duminică, temperaturile nocturne vor crește și vor fi mai mari de 0 grade, iar primăvara se pare că va ajunge în țara noastră mai devreme decât era preconizat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord se vor înregistra minime de -7 grade noaptea. Ziua temperaturile vor crește până la +9 grade Celsius. Luni, marți și miercuri ar putea să plouă.

Cei de la centru se vor bucura de razele soarelui și cel mult +10 grade ziua. În perioada nocturnă indicele termic nu va coborî mai jos de -6 grade Celsius, iar marți și miercuri se prevăd precipitații sub formă de ploaie.

La sud minimele vor ajunge până la -5 grade Celsius pe timp de noapte. Ziua mercurul din termometre va urca până la +11 grade. Pentru marți sunt prognozate ploi. Pe parcursul acestei săptămâni, pe întreg teritoriul țării, presiunea atmosferică va oscila de la înaltă la scăzută, iar persoanele sensibile la schimbările meteo ar putea simți disconfort.

Articole asemănătoare

Back to top button