fbpx

Mesajul disperat al mamei lui Beniamin: „Cel la care se află copilul meu, scoate-l la poartă și lasă-l să vină acasă”

După mai mult de 24 de ore de căutări, mama micuțului Beniamin, care a dispărut ieri la Hîncești, a scris un mesaj de disperare pe rețelele de socializare. Femeia roagă eventualele persoane la care s-ar putea afla copilul să îl întoarcă acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia a mai publicat câteva fotografii cu micuțul, în speranța că el va fi recunoscut de cineva. Ea i-a rugat pe cei care dețin informații despre locul aflării lui să apeleze imediat Serviciul 112.

„Te rog din suflet, cel la care se află copilul meu, scoate-l la poartă și la lasă-l să vină acasă! Cei care îl văd, sunați vă rog 112”, a scris aceasta.

Amintim că, ieri la amiază, un copil de 6 anișori din Hîncești a dispărut. Acesta era îmbrăcat într-un tricou galben, pantaloni verzi și încălțat în ciupici. După ce salvatorii, pompierii și voluntarii au cutreierat orașul și împrejurimile de mai multe ori, primarul localității a promis mai întâi că va oferi 10.000 de lei recompensă pentru cei care dețin informații veridice despre locul aflării micuțului, iar apoi că se vor plăti 300.000 de lei dacă acesta va fi găsit viu și nevătămat. La fel, și Renato Usatîi a spus că este gata să achite între 10.000 și 20.000 de euro pentru informații despre locul aflării copilului.

Articole asemănătoare

Back to top button