fbpx

foto | 10.000 de lei pentru persoana care va oferi informații ce vor ajuta la găsirea băiețelului de 6 ani din Hîncești

Primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari, promite să ofere o recompensă în valoare de 10.000 de lei persoanei care va ajuta la găsirea băiețelului de 6 ani, care este căutat cu disperare de ieri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Funcționarul a precizat că va oferi această sumă pentru cel sau cea care va prezenta informații veridice referitoare la locul aflării copilului dispărut – Beniamin Osipciuc.

În legătură cu acest caz, primarul a venit cu un mesaj către toți cetățenii municipiului și a mulțumit celor care s-au mobilizat pentru căutarea copilului.

„Ca de obicei, localnicii din Hîncești nu au rămas indiferenți de acestă situație și s-au mobilizat, alături de Poliție și de Administrația Publică Locală, pentru a oferi ajutor în căutarea micuțului Beniamin. Vă mulțumesc din partea tuturor pentru receptivitatea dvs, pentru sunetele pe care le primesc și pentru informațiile pe care mi le trasmiteți… orice informație este binevenită. Totodată, țin să vă aduc la cunoștință că veți fi informați cu orice detaliu”, a declarat astăzi Botnari.

Amintim că micuțul este căutat cu disperare de la amiaza zilei de ieri, iar zeci de polițiști și voluntari s-au mobilizat pentru a-i da de urmă. Cei care dețin informații despre locul aflării copilului sunt rugați să apeleze imediat Serviciul 112. Vezi aici detalii despre copil.

Articole asemănătoare

Back to top button