fbpx

Maia Sandu va efectua o vizită de lucru în Franța. Cu cine urmează să se întâlnească

Pe 3 și 4 februarie, președinta Maia Sandu va efectua o vizită oficială la Paris. În cadrul acesteia, Sandu va avea o întrevedere cu omologul său francez, Emmanuel Macron, dar și cu mai mulți oficiali ai Statutlui Francez.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul vizitei, Sandu va avea o întrevedere cu președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, dar și cu mai mulți oficiali de rang înalt.

Printre oficialii cu care urmează să discute președinta Republicii Moldova se numără Gérard Larcher, președintele Senatului Republicii Franceze, Richard Ferrand, președintele Adunării Naționale și membrii Grupului de prietenie Franța – Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale, Jean-Yves Le Drian, ministrul pentru Europa și Afaceri Externe, Amélie de Montchalin, ministră pentru Transformare și Serviciu Public, Louise Mushikiwabo, secretar General al Francofoniei.

Conform Președinției, Maia Sandu merge la Paris pentru „a da un nou impuls relațiilor politice, economice și culturale între R. Moldova și Franța”.

Din delegația oficială care va merge în Franța mai fac parte consiliera în domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov, consiliera pentru comunicare publică, purtător de cuvânt, Sorina Ștefîrță, și șeful-adjunct al Serviciului Protecție și Pază de Stat, Vasile Popa.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button