fbpx

Klaus Iohannis, discuție telefonică cu Maia Sandu: „România susține ferm deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană a R. Moldova”

Klaus Iohannis a transmis, marți, că a avut o discuție telefonică cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Șeful statului a adăugat că „România susține ferm deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană a R. Moldova, transmite News.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preşedintele a transmis că a avut o discuţie telefonică aplicată cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, pe cele mai importante teme europene, cu accent pe pregătirea deciziilor privind Republica Moldova la Consiliul European, şeful statului afirmând că România susţine ferm deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană ale Republicii Moldova.

„Am avut astăzi o discuţie telefonică aplicată cu doamna preşedinte Maia Sandu pe cele mai importante teme europene, cu accent pe pregătirea deciziilor privind Republica Moldova la Consiliul European de săptămâna aceasta”, precizează şeful statului într-un mesaj pe X.

Şeful statului arată că „România susţine ferm deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană ale Republicii Moldova”.

Articole asemănătoare

Back to top button