fbpx

Încă patru persoane bolnave de COVID-19 au decedat în Moldova. Detalii despre pacienți

Alte patru persoane, bolnave de COVID-19, au fost răpuse. Potrivit Ministerului Sănătății, este vorba de trei femei și un bărbart, care mai sufereau și de alte boli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O femeie avea 63 de ani. Ea fusese internată pe 9 mai, la Spitalul Clinic Muncipal, suferind și de insuficiență cardiovasculară, pulmonară, neuronală și cardiomiopatie mixtă.

Bărbatul decedat avea vârsta de 78 de ani și era din Briceni. Internat pe 17 mai la Spitalul Clinic Republican, pacientul mai avea insuficiență renală, encefalopatie discirculatorie mixtă și boala Alzheimer.

Altă pacientă avea 47 de ani și era originară din Chișinău. Femeia a fost internată pe 14 mai la Institutul de Medicină Urgentă, cu infecție de COVID-19, dar și cu următoarele comorbidități: cașexie, etilism cronic, encefalomielopolineuropatie de geneză mixtă.

Un alt deces este despre o femeie de 66 ani. Ea fusese internată pe 13 mai la Spitalul Clinic Municipal nr.1 și mai suferea de insuficiență cardiovasculară, renală, neuronală, gastrointestinală, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială și limfom non-Hodgkin.

Articole asemănătoare

Back to top button