fbpx

Guvernul va aloca 1,3 mln de lei pentru reparația sediului unde repetă dansatorii din „Hecenii”

1,3 milioane de lei din fondul de rezervă urmează să fie alocați pentru reparației sălii în care se antrenează membrii ansamblului „Hecenii” din raionul Sîngerei. Anunțul a fost făcut de Dorin Recean în cadrul ședinței de Guvern desfășurată miercuri, 10 aprilie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Recean a menționat că i-a cerut ministrului Educației, Dan Perciun, să pregătească proiectul hotărârii privind alocarea resurselor financiare necesare.

„(…) Colegii noștri au vizitat sala lor de antrenament și au observat condițiile precare (…). Este imperativ să investim aproximativ 1,3 milioane de lei în reparații acolo. Rog să se pregătească hotărârea de Guvern pentru a aloca acești bani urgent din fondul de rezervă al Guvernului. Îndemn pe domnul Prodan să includem acest ansamblu în discuția referitoare la rectificarea bugetară pentru a asigura finanțarea necesară”, a menționat oficialul.

Amintim că ansamblul „Hecenii” din raionul Sîngerei s-au bucurat de succes la concursul „Românii au Talent” cu obținerea „Golden Buzz-ului”.

Grupul s-a format acum 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button