fbpx

foto, video | Un nou șef la cârma Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Are grad de colonel și peste 20 de ani experiență în organele de forță

Șeful statului, Igor Dodon, a numit astăzi un nou șef la Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS), după ce instituția a revenit în subordinea președintelui țării, în urma unei decizii recente a Parlamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, prin decretul semnat de Dodon, colonelul Iaroslav Martin a fost numit în funcția de conducător al SPPS. Potrivit șefului statului, acesta are o experiență de peste 20 de ani în organele de forță, inclusiv în SPPS.

„Sunt ferm convins că noul conducător, fiind un profesionist, va face față în funcția lui responsabilă. I-am adresat sincere felicitări dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfășura începînd de astăzi. Totodată, le-am mulțumit ofițerilor SPPS pentru profesionalismul, curajul și devotamentul de care dau dovadă în asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor din țară și a celor străini”, se arată într-un postare de pe pagina de Facebook a președintelui țării.

Totodată, Dodon a ținut să menționeze că speră ca Serviciul de Protecție și Pază de Stat să devină o instituție modernă, profesionistă, iar la baza activității să stea respectarea cu strictețe a legislației.

Articole asemănătoare

Back to top button