fbpx

foto | Usatîi, alături de Grigorișin la manifestațiile de Ziua Independenței de la Bălți: Trebuie să păstrăm Republica Moldova pentru generațiile viitoare

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a marcat Ziua Independenței Republicii Moldova la Bălți, alături de administrația publică locală, dar și de mai mulți locuitori și oaspeți ai municipiului. Usatîi i-a dorit Republicii Moldova să devină cu adevărat independentă, cu cetățeni prosperi și o economie puternică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Manifestațiile oficiale dedicate Zilei Independenței la Bălți au avut loc în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul orașului, unde a fost intonat Imnul de Stat, iar Renato Usatîi, alături de primarul „capitalei de Nord”, Nicolai Grigorișin, alți reprezentanți ai administrației locale, dar și simpli cetățeni, au depus flori.

„Doar atunci Republica Moldova va fi cu adevărat independentă când fiecare cetățean din sutele de mii aflați peste hotarele țării se vor mândri că sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Atunci când sutele de mii de cetățeni vor reveni acasă, unde vor avea locuri de muncă, când pensionarii nu se vor mai gândi cum să supraviețuiască zilei de mâine”, a declarat liderul Partidul Nostru.

Renato Usatîi susține că un stat independent este și un stat cu o economie prosperă. Totodată, el a arătat că și cetățenii trebuie să contribuie la dezvoltarea țării.

„Trebuie să muncim pentru a dezvolta țara și, cum a spus Ștefan cel Mare, trebuie să păstrăm Republica Moldova pentru generațiile viitoare. Pentru că în funcție de cum vom lucra și vom contribui la dezvoltarea țării, va depinde ce fel de țară vom avea sute și chiar mii de ani înainte”, a mai declarat Usatîi.

La Bălți, manifestațiile dedicate Zilei Independenței vor continua inclusiv cu un grandios concert, organizat de administrația locală și Fundația Renato Usatîi, cu îndrăgita trupă rock „Zdob și Zdub”.

Reprezentanții Partidului Nostru au marcat astăzi Ziua Independenței și la Chișinău, unde au depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare.

Articole asemănătoare

Back to top button