fbpx

foto | Reținut în timpul „orei de muncă”. Un bărbat din Chișinău, prins în flagrant în timp ce vindea droguri 

Ofițerii Direcției antidrog a INI, sub conducerea Procuraturii Chişinău, au documentat acţiunile infracționale ale unor persoane antrenate în distribuirea drogurilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În luna mai curent, un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău, a intrat în vizorul poliției, fiind suspectat că ar fi creat o activitate infracțională de punere în circulație ilegală a cocainei și pastilelor Ecstasy.

Ofițerii de investigație eu efectuat mai multe achiziții de control de la suspect, astfel, s-a stabilit că acesta, în zilele de weekend, după orei 22:00, la solicitarea cumpărătorilor s-ar fi deplasat în mai multe localuri de agrement, cărora le comercializa droguri. Bărbatul și-ar fi creat o rețea de cumpărători fideli, fapt ce genera dificultăți la infiltrare.

În noaptea de 19 spre 20 iulie curent, în fața unui local de agrement din capitală, suspectul a fost reținut în flagrant delict. Asupra acestuia au fost depistate pachețele cu cocaină, care erau destinate realizării.

Pentru o pastilă, bănuitul primea de la 250 la 400 de lei. În urma perchezițiilor la domiciliul individului, polițiștii au depistat 93 de pastile Ecstasy.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore. Dacă vinovăția îi va fi demonstrată, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani. În acest moment se întreprind și alte măsuri în privința complicilor acestuia.

Articole asemănătoare

Back to top button