fbpx

foto | O felie de pâine cu unt la dejun și câțiva biscuiți cu brânză la prânz. Un pacient care are coronavirus se plânge pe meniul din spital

Un bărbat din capitală, internat în unul dintre spitalele strategice cu diagnoza COVID-19, se plânge pe meniul din cadrul instituției medicale. El a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care relatează cum a ajuns să fie diagnosticat și ce a urmat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a spus că, până a ajunge la spital, s-a tratat mai multe zile acasă. În weekend a chemat ambulanța, însă la spitalul unde a fost dus nu era un specialist care să îi facă radiografie, iar la alt spital a fost refuzat, așa că a așteptat până luni.

El afirmă că ar fi fost informat că după ce face radiografia va merge acasă, însă medicii l-au internat și se plânge că nu are haine de schimb și vitamine. Mai mult, acesta mai spune că nimeni nu i-ar fi măsurat tensiunea atunci când a solicitat asta.

Referindu-se la alimentație, bărbatul declară că de regulă încearcă să mănânce sănătos, însă acum este nevoit să se adapteze situației, deoarece dimineața i s-a oferit o felie de pâine cu unt, un iaurt și ceai. Totodată, potrivit lui, prânzul era constituit din câțiva biscuiți și câteva linguri de brânză.

Vedeți mai jos imaginile publicate de pacient.

Articole asemănătoare

Back to top button