fbpx

foto | La aniversarea de 5 anișori, Angela Gonța i-a dedicat un mesaj emoționant fiicei sale: „Mi-am imaginat-o și frumoasă, dar ea a ales să-i semene lui taică-său”

Parcă mai ieri anunța că este însărcinată, însă de atunci au trecut deja cinci ani. Prezentatoarea TV Angela Gonța i-a dedicat ieri un mesaj emoționant fiicei sale, Ecaterina, care a fost omagiată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Micuța, copia tatălui ei, fostul prim-ministru Vlad Filat, este plină de energie și, după cum spune chiar mama ei, are caracter și este expertă în sarcams. Jurnalista i-a scris pe Facebook un mesaj pe care speră ca fiica sa să-l citească peste vreo 5 ani, când probabil că va avea deja cont pe rețelele de socializare.

„Katea, în vreo cinci ani precis o să stai pe Facebook. Și dacă o să mă accepți în friends o să vezi că maică-ta a tot pus poze cu tine ciufulită și a râs continuu de tine. (Like-urile sunt de vină, acum înțelegi)

Dar vreau să știi. (Precis stai umflată în timp ce citești.) Nu dau timpul înapoi nici pe o secundă. De frică, ca nu cumva, nu cumva, să nu fii tu în viața mea.

Liubliu”, a scris Gonța.

Articole asemănătoare

Back to top button