fbpx

foto | Dezordine totală pe aleea panoramică de pe str. Maria Drăgan. Ion Ceban: „Contez pe bunul simț al oamenilor de a păstra curățenia”

Nu a trecut prea mult timp de când scuarul de pe strada Maria Drăgan a prins viață, fiind renovat și dotat cu mai multe instalații. Cu toate acestea, unii vizitatori se pare că refuză să păstreze curățenia din acel loc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Recent, după gardul aleii panoramice a fost surprins pământul acoperit deja cu mucuri de țigări. Despre dezordine au fost sesizați responsabilii de la Primăria municipiului Chișinău, care au venit cu o reacție în acest sens.

„Am fost sesizați despre dezordinea de pe aleea panoramică de pe str. Maria Drăgan. În aceste zile de sărbătoare muncitorii au făcut curățenie. Amintesc, acolo a fost amenajat un loc frumos unde cetățenii se pot odihni și admira orașul de la înălțime. Sunt amplasate bănci, teren de joacă și coșuri pentru gunoi.

Contez pe bunul simț al oamenilor de a păstra curățenia. Autoritățile creează condiții, dar noi toți trebuie să avem grijă de locurile unde locuim, mergem și ne odihnim. Confortul din oraș poate fi creat și păstrat de toți”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai declarat că, dacă nu se va respecta ordinea, „vom fi nevoiți să aplicăm amenzi dure pentru cei care fac dezordine și aruncă gunoaie pe jos, acolo fiind instalate și camere de supraveghere. Împreună putem face un oraș frumos, doar să ne dorim acest lucru!”.

„Sunt o sumedenie de urne, de ce oamenii arunca mucurile pe jos?”, a fost mesajul unui internaut.

Articole asemănătoare

Back to top button