fbpx

foto | Corturile IGSU, din nou pe străzile din țară. Punctele de reabilitare au fost reinstalate în contextul temperaturilor caniculare

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI anunță că punctele de reabilitare au fost reinstalate luni în mai multe regiuni ale țării. În contextul temperaturilor caniculare, oamenii se pot apropia de corturile montate în stradă pentru a bea apă, a sta la umbră sau a se răcori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acestea au fost amenajate în patru sectoare ale municipiului Chișinău pe următoarele adrese: sectorul Centru, în preajma „Pieții Centrale”, sectorul Râșcani, la intersecţia străzilor Kiev şi bulevardul Moscovei, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latină nr.11 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.3.

Mai mult, punctele de reabilitare au fost reinstalate în raioanele Bălţi, Căuşeni, Ungheni, Rezina, Cahul, Hânceşti, şi UTA Gagauzia.

Corturile anticaniculă vor lucra zilnic, de la ora 11:00 până la 18:00, iar pentru acordarea asistenței necesare oamenilor aflați în dificultate, în fiecare punct de reabilitare va fi prezent câte un reprezentant IGSU.

Articole asemănătoare

Back to top button