fbpx

foto | A ieșit cu patrupedul la plimbare, dar „s-a trezit” în mijlocul unei scene de groază. Ce a descoperit o femeie?

O plimbare obișnuită s-a transformat într-un moment de groază pentru o femeie din Anglia, la sfârșitul săptămânii trecute. Aceasta a ieșit afară cu patrupedul, într-un sat din ținutul Northumberland, însă a descoperit o pânză densă și uriașă de păianjen.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Debs, în vârstă de 53 de ani, și câinele ei au ieșit să se plimbe pe câmpurile din apropiere, însă femeia s-a speriat imediat ce a ajuns într-o zonă în care o suprafață mare de teren era acoperită pânză. Ea a mai observat că pe toată aria fusese anterior gunoi de grajd, transmite digi24.ro.

„M-am dus la o plimbare cu prietenul meu (câinele de companie – n.n.) pe traseul nostru obișnuit, care ne duce prin câmpul unui fermier, când am văzut ceea ce părea să fie o plasă pusă peste gunoiul de grajd. Chiar m-am întrebat foarte amuzată de ce ar face asta. Râdeam de toată povestea asta, dar când m-am apropiat am văzut că era de fapt o pânză de păianjen. La început m-am gândit că sunt molii, dar de aproape am văzut mii de păianjeni negri, mici. M-a speriat pentru că erau literalmente peste tot”, a spus femeia.

Momentan nu este o explicație sigură a fenomenului. Totuși, acesta nu este unic. O faleză de pe o insulă din Grecia a fost anterior surprinsă în aceeași „postură”. Atunci, pânza apăruse din cauza mai multor factori: în zonă s-au înmulţit ţânţarii – hrana păianjenilor, iar ulterior vremea a fost mai caldă decât de obicei, astfel – păiajenii au avut suficientă umiditate pentru a-şi face cuiburi şi a se reproduce.

Articole asemănătoare

Back to top button