fbpx

update | Fly One continuă să anuleze curse programate pentru data de 12 iunie

Compania aeriană Fly One a anunțat anularea a două curse programate pentru data de 12 iunie. Cursa către destinația Parma, Italia, și cea către Istanbul, Turcia, nu vor mai avea loc conform programului stabilit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ziua de luni a fost anulat zborul spre Istanbul planificat din Aeroportul Internațional Chișinău pentru ora 7:50. De asemenea, și aeronava care urma să decoleze azi, la ora 13:30, spre Parma a fost anulată.

Motivul anulării de azi încă nu a fost comunicat.

De asemenea, cursa Düsseldorf – Chișinău, care era programată să decoleze astăzi la ora 15:30 din Germania, a fost amânată cu 24 de ore. Motivul exact al amânării nu a fost specificat.

Amintim că ieri, 11 iunie, compania avia anunță că una dintre aeronavele sale rămâne în continuare la sol. Astfel, compania susține a fost nevoită să anuleze câteva curse, „care reprezintă până la 25% din toate zborurile planificate pentru 11 iunie 2023”

Autoritatea Aeronautică Civilă a convocat, pentru astăzi, 12 iunie, Comisia de certificare a operatorilor aerieni pentru a evalua și investiga motivele anulării sistematice a curselor operate de compania FlyOne.

Totodată, Autoritatea Aeronautică Civilă precizează că în cazul anulării sau întârzierii de lungă durată a zborurilor, operatorul aerian este obligat să acorde toată asistența necesară, inclusiv oferirea de hrană, cazare, dar și compensați în funcție de distanța ortodromică dintre aeroporturi.

Pentru mai multe detalii și informații privind drepturile pasagerilor, puteți să consultați următoarele adrese:

  1. În cazul întârzierii îndelungate a zborurilor: https://www.caa.md/zboruri-intirziate-3-29
  2. În cazul anulării zborului: https://www.caa.md/zboruri-anulate-3-30

În scopul acordării suportului pasagerilor care au avut un zbor anulat sau întârziat Autoritatea Aeronautică Civilă, roagă să completați formularul care poate fi accesat la acest link: https://forms.office.com/e/4FPiXS7kVj.

Articole asemănătoare

Back to top button