fbpx

Fiul șefului cabinetului premierului R. Moldova, implicat într-un accident mortal. Reacția tatălui

La data de 16 iulie 2023, în jurul orei 22:54, pe strada Calea Ieșilor din capitală a avut loc un accident rutier cu implicarea unui pieton. Potrivit oamenilor legii, un automobil de model Toyota, a trecut peste un bărbat. În urma traumelor primite, bărbatul ulterior a decedat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La volanului mașinii se afla fiul lui Serghei Diaconu, șeful cabinetului premierului Dorin Recean, în vârstă de 19 ani.

Despre aceasta, Diaconu a scris și într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Șoferul de 19 ani e fiul meu Cristian. Familia noastră trece acum prin momente foarte grele. Aseară, la intrarea într-o curte de locuit, automobilul condus de Cristian a trecut peste un bărbat în stare de ebrietate care era culcat pe calea de intrare în curte. După ce a ieșit din automobil și a văzut persoana rănită, el a sunat imediat la 112 și a solicitat ambulanța și poliția,” a scris tatăl șoferului implicat în accident.

Potrivit lui, bărbatul era încă viu la momentul sosirii ambulanței, dar ulterior a decedat.

„Fiindcă e vorba de un caz de interes public, țin să menționez că voi asigura transparența maximă pe acest caz, noi suntem cei mai interesați să fie cunoscut adevărul. Solicit pe această cale ajutor de la cetățenii și afacerile din zonă, în cazul în care dețineți imagini video făcute între 22 și 24, data de 16 iulie, la adresa Ion Creangă 5, să le trimiteți direct poliției,” a mai menționat Serghei Diaconu.

Articole asemănătoare

Back to top button