fbpx

Farmaciile din țară, sub „lupa” Serviciului Fiscal după ce ar fi fost majorate prețurile la măști, mănuși și dezinfectanți

Serviciul Fiscal de Stat a verificat mai multe farmacii, după ce responsabilii au primit multiple sesizări de la oameni, care au susținut că prețurile la măști, mănuși și dezinfectanți medicali au fost majorate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, au fost efectuate 54 de controale fiscale, în rezultatul cărora au fost stabilite șase cazuri de încălcare fiscală. Începând cu 27 martie curent, Serviciul Fiscal de Stat și Inspecția Financiară va desfășura zilnic verificări la farmacii, unități de comerț cu amănuntul și cu ridicata, pentru a vedea dacă se respectă modul de formare a prețurilor a produselor social importante.

„Zilnic, autoritatea fiscală monitorizează activitatea a 812 farmacii, privind prețurile de livrare a produselor social importante, în vederea respectării prevederilor legislației în vigoare”, a precizat SFS.

Dacă constatați o majorare a prețurilor la mărfurile social importante, față de perioadele anterioare, informația poate fi comunicată la Linia Centrului de apel al Serviciului Fiscal de Stat 0 8000 1525

Articole asemănătoare

Back to top button