fbpx

Este sau nu într-o relație? Brad Pitt face haz de „dezastrul” din viața lui amoroasă

După despărțirea „răsunătoare” de Angelina Jolie, viața amoroasă a lui Brad Pitt a fost „luată la ochi” de presa mondenă. Celebrul actor face haz de această situație, iar – într-un interviu acordat în podcast-ul WTF with Marc Maron – el și-a comparat viața amoroasă cu cea a lui Leonardo DiCaprio, colegul său din filmul „Once Upon a Time… in Hollywood”, prezent și el la emisiune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebați care a fost momentul în care au realizat că au devenit faimoși, DiCaprio a amintit de lansarea filmului „Titanic”, atunci când a observat că este urmărit mereu de paparazzi. Cu toate acestea, a mărturisit actorul, acest lucru se întâmplă tot mai rar în prezent.

„Așa se întâmplă? Sunt un pic nemulțumit de tine. Eu am devenit o sursă de alimentare pentru tabloide. Nu știu… probabil din cauza dezastrului care este viața mea amoroasă”, i-a zis în glumă Brad.

Artistul s-a amuzat de viața lui amoroasă și în timpul discursului pe care l-a susținut pe scena Globurilor de Aur 2020, eveniment la care a câștigat Premiul pentru „Cel mai bun actor în rol secundar într-un film”.

„Am vrut să o aduc pe mama mea, însă nu am putut. Asta deoarece despre orice femeie care ajunge lângă mine se spune că este noua mea iubită. Ar fi fost ciudat”, a zis el.

Starul susține în continuare că nu este într-o relație, asta – însă – nu-i oprește pe fani și presă să vehiculeze presupunerea că Pitt ar fi din nou împreună cu fosta lui soție, Jennifer Aniston. Cei doi au fost în centrul atenției și la ceremonia de decernarea a Globurilor de Aur 2020, transmite elle.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button