fbpx

Două persoane au murit, după ce ar fi consumat un lichid dubios: Tragedia a avut loc în weekend

Două persoane, printre care un tânăr, au murit, după ce acum trei zile ar fi consumat un lichid dubios. Tragedia a avut loc în weekend în orașul Strășeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit datelor preliminare, una dintre victime este un tânăr în vârstă de 27 de ani, cadavrul căruia a fost găsit în amiaza zilei de ieri de către fosta sa concubină, o tânără în vârstă de 24 de ani, zăcând în locuința acestuia, transmite pulsmedia.md.

Dânsa a alertat imediat poliția, iar la fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Strășeni, unde au găsit cadavrul tânărului zăcând fără suflare pe pat, dar și un borcan de 750 ml, ce conținea un lichid de culoare roșietică.

Se presupune că acum trei zile, tânărul ar fi consumat acel lichid din borcan împreună cu o femeie de 60 de ani, cadavrul căreia a fost găsit sâmbătă, 22 Iulie, zăcând la domiciliul ei de pe strada Serghei Lazo, din Strășeni.

Ambele cadavre au fost transportate la Centrul de Medicină Legală pentru a fi expuse mai multor expertize de laborator, în urma cărora se va stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul acestora, dar și lichidul pe care l-au consumat.

Articole asemănătoare

Back to top button