fbpx

Dorin Stratulat, suspectul în cazul crimei de la Strășeni, va sta în arest încă 30 de zile

Dorin Stratulat, suspect în cazul tânărului de 29 de ani, găsit mort într-o pădure din raionul Strășeni, rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Decizia a fosz luată luni, 3 aprilie, de magistraţi Judecătoriei Străşeni. La ședința de judecată au fost prezenți și părinții victimei. Ei cer ca Stratulat să fie condamnat la închisoare pe viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Crima a fost comisă la începutul lunii august, în timpul unei petreceri care s-ar fi desfăşurat într-o vilă care ar aparţine lui Dorin Stratulat. Cadavrul unui tânăr care a chefuit împreună cu el a fost găsit peste câteva zile, acoperit cu pământ, într-o pădure din satul Zubrești. Oamenii legii susțin că Dorin Stratulat a părăsit teritoriul ţării exact după o oră de la comiterea crimei.

Stratulat a fost reținut în România pe 24 august, după ce a fost anunţat în căutare internaţională de către autorităţile moldoveneşti. Automobilul suspectului a fost oprit pentru un control de rutină pe un bulevard din București, iar după verificări, Stratulat a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, după care plasat în arest.

Dacă va fi găsit vinovat, Stratulat riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Articole asemănătoare

Back to top button