fbpx

Dorin Galben nu va mai avea emisiune la TV8. Colaborarea a fost încheiată „de comun acord”

(update) Vezi și: Prima reacție a lui Dorin Galben în urma criticilor primite pentru interviul cu Veaceslav Platon: „Sunt jurnalist, dar nu judecător”

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

TV8 a decis să încheie contractul de colaborare cu jurnalistul Dorin Galben. Anunțul vine după ce jurnalistul a publicat pe pagina sa de YouTube un interviu cu controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

Televiziunea nu a comunicat un motiv în acest sens.

„TV8 anunță că a decis, de comun acord, din considerente de politică editorială și valorile postului nostru TV, să înceteze contractul de colaborare cu Dorin Galben, autorul și moderatorul talk-show-ului „Freedom”, scrie pe site-ul redacției.

Postarea de pe rețelele sociale prin care a anunțat că a publicat interviul cu Veaceslav Platon suna în felul următor: „Pregătiți popcornul… mult popcorn! Am vorbit cu controversatul om de afaceri Veaceaslav Platon despre viața în pușcărie, relația cu Natalia Morari, dosarele penale în care este vizat, fuga din Republica Moldova, afacerile de milioane pe care le are la Londra, secretele lui Plahotniuc, cum a fost trădat de Șor și cine a furat miliardul… P.S. Acest interviu a fost unul dintre cele mai complicate și mai lungi din toate pe care le-am făcut până acum!”.

Articole asemănătoare

Back to top button