fbpx

DJ-ul Ellen Show Stephen ,,tWitch” Boss a murit la 40 de ani

Stephen ,,tWitch” Boss, DJ-ul emisiunii ,,Ellen DeGeneres Show” și dansatorul care a devenit faimos la ,,So you think you can dance”, a murit la 40 de ani, transmite StirileProTV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu inima grea trebuie să anunț că soțul meu Stephen ne-a parasit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a pășit. A prețuit familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice. El a fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii săi„, a transmis soția sa, Allison Holker Boss, conform CNN.

Sa spun că a lasat o moștenire ar fi prea puțin, impactul său pozitiv va continua să fie simțit. Sunt sigură că nu va trece nicio zi fără să-i onorăm amintirea. Cerem intimitate în această perioadă dificilă, atât pentru mine, dar mai ales pentru cei trei copii ai noștri„, a mai spus femeia.

Stephen ,,tWitch” Boss s-a sinucis. Barbatul a murit în dimineața zilei de marți, 13 decembrie, in Los Angeles.

Artistul s-a nascut în Montgomery, Alabama. A absolvit liceul Lee High School în 2000 și a studiat dansul la Dance Performance at Southern Union State Community College and Chapman University.

În urmă cu șase ani, Stephen a vorbit într-un podcast despre copilăria sa și despre cum a fost crescut doar de mama.

El a cunoscut faima in 2008, când a participat la concursul ,,So you think you can dance”, unde ulterior a fost și jurat.

Ellen DeGeneres l-a adăugat în echipa ei în 2014, unde a avut rolul de DJ.

Articole asemănătoare

Back to top button