fbpx

Deputat PAS, despre partidul creat de Irina Vlah: „Azi la Chișinău a fost creată deschis și oficial Platforma Kremlin”

După ce Irina Vlah a anunțat că revine în politică și lansează asociația obștească „Platforma Moldova”, deputatul PAS, Radu Marian, a venit cu o reacție, în care menționează că „la Chișinău a fost creată deschis și oficial Platforma Kremlin”. Potrivit deputatului, „Kremlinul vrea peste noapte să-și transforme agenții în așa-numiți politicieni proeuropeni.”

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Platforma Kremlin o să încerce acum să ne convingă cât de tare se căiește și să se jure că sunt europeni. Așa au primit indicație de la Moscova,” a menționat Marian într-o postare pe rețelele sociale.

Potrivit ex-bașcanei, platforma își propune să reunească cetățenii și partidele de opoziție într-un efort comun, având ca bază responsabilitatea și dragostea pentru țară, depășind granițele doctrinare.

Radu Marian a mai menționat în postare că „Irina Vlah a reprezentat interesele Kremlinului în toată cariera sa politică și că aceasta a avut vizite regulate și întrevederi cu Putin și alți oficiali de la Kremlin.”

„Irina Vlah a primit instrucțiuni de discursuri de la Kremlin. Irina Vlah ține partea Kremlinului care ucide copii, femei, bătrâni și aruncă bombe peste spitale și școli, prin faptul că nu condamnă războiul Rusiei în Ucraina.
Ipocrizia Irinei Vlah nu are margini – ea folosește bani europeni și americani pentru proiectele din UTAG, dar îl invită pe Putin în regiune și laudă Rusia. Irina Vlah promovează minciuni și propagandă create în laboratoarele Kremlinului, care divizează Moldova și induce ură în societate. Irina Vlah l-a trădat pe Voronin, după ce a intrat pe listele comuniștilor în Parlament, pentru că nu era suficient de pro-rus și s-a dus la Dodon,” a mai scris deputatul PAS.

Amintim că la 19 iulie, Irina Vlah și-a încheiat mandatul de guvernatoare a UTA Găgăuzia. Aceasta a fost în fruntea autonomiei timp de opt ani.

Articole asemănătoare

Back to top button