fbpx

De vorbă cu Dan Perciun! Haideți împreună să aflăm mai multe despre funcția ministrului Educației și Cercetării

Centrul Republican pentru copii și tineret (ARTICO) invită tinerii, cu vârsta cuprinsă între 14-25 de ani, la un eveniment deosebit în cadrul proiectului Cariera Mea ARTICO. Vino să descoperi perspective noi și să te inspiri din discuția cu Dan Perciun, Ministrul Educației și Cercetării din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministrul Educației și Cercetării are responsabilitatea principală de a guverna și de a supraveghea politicile, programele și inițiativele în domeniul educației și cercetării din țară. Acesta este responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiilor educaționale, coordonarea sistemului de învățământ, elaborarea curriculumului școlar, asigurarea calității educației, sprijinirea instituțiilor de învățământ și facilitarea accesului la o educație de calitate pentru toți cetățenii.

Această întâlnire unică poate să fie răspunsul la întrebările tale despre educație, poate să-ți lumineze calea pentru viitoarele tale studii sau să-ți inspire următoarea etapă în cariera ta.

Evenimentul va avea loc pe 17 ianuarie 2024, ora 16:00, la Centrul Republican pentru copii și tineret (ARTICO), mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/JWKJ2cDF6vkYN87JA

Persoana de contact: Vasile Lipcean – 061177830 / vasile.lipcean@artico.md

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button